Γαλέος ή σκυλάκια στο τηγάνι

Γαλέος ή σκυλάκια στο τηγάνι

Γαλέος ή σκυλάκια στο τηγάνι

Υλικά:

  • 1 κιλό γαλέος κομμένος σε μικρά κομμάτια
  • Χυμός από ένα λεμόνι
  • Αλεύρι για τηγάνισμα
  • Λάδι για τηγάνισμα
  • Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση:

Πλένετε τον γαλέο και τον ραντίζετε με χυμό λεμονιού.
Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλατοπίπερο και  αλευρώνετε τον γαλέο.
Τον τηγανίζετε σε μπόλικο καυτό λάδι.
Γαρνίρετε με σκορδαλιά και σερβίρετε.

 

Η φωτογραφία είναι από  topsyntages.gr

 


 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.