Pεγγοσαλάτα (Συριανή)

Ρεγγοσαλάτα

Ρεγγοσαλάτα

Υλικά:

  • Aυγά από 2 ρέγγες
  • 3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
  • χυμός από 2 λεμόνια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • λάδι
Αυγά ρέγγας

Αυγά ρέγγας

 

 

Bάζουμε στο μίξερ τα αυγά ρέγγας, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα δουλεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το ψωμί αφού προηγουμένως το έχουμε βρέξει και στίψει.
Xτυπάμε τα υλικά προσθέτοντας λίγο-λίγο το λάδι και το λεμόνι μέχρι το μίγμα γίνει σαν αλοιφή.

 

 

 

 

Οι φωτογραφίες είναι από Navin75 και boo_licious

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.