Κέικ λεμονιού Coconut – Συνταγή Για Χορτοφάγους

GD Star Rating
loading…
κέικ λεμονιού κόκονατ

κέικ λεμονιού κόκονατ

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι μεταξωτά tofu (όπως mori-nu μάρκα)
  • 3 / 4 φλιτζανιού γάλα καρύδας
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη οργανικό αλεύκαστο
  • 1 / 3 φλιτζανιού οργανικό έλαιο canola
  • 2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα λεμονιών  (ή 1 / 4 κουταλάκι του γλυκού λεμόνι αιθέριο έλαιο)
  • 1 / 2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα καρύδας (προαιρετικά)
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι αλεύκαστο
  • 3 κουταλιές της σούπας σκόνη αραρούτης
  • 1 1 / 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 / 2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1 / 2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Πώς να κάνουμε το Κέικ λεμονιού – Καρύδας - Για Χορτοφάγους

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 325 βαθμούς.
Σε ένα μέτριο μπολ, χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός, φτιάχνουμε το μείγμα με το τόφου, το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη,το λάδι, τη βανίλια και το λεμόνι εκχύλισμα μέχρι να γίνει ομοιογενές και μαλακό.

Σε ένα χωριστό μπολ, κοσκινίστε μαζί όλα τα στερεά υλικά. Ενώστε τα υγρά και τα στέρεα συστατικά,  χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι,προσθέτοντας στέρεα στα υγρά .
Ανακατεύουμε με το μίξερ χειρός σε αργή ταχύτητα για 15-20 δευτερόλεπτα

Ρίξτε το μείγμα  σε ταψί 9×5 ιντσών,στρογγυλό. Ψήνουμε για 60-70 λεπτά μέχρι μια οδοντογλυφίδα ή μαχαίρι που θα βυθίσουμε στο κέντρο να βγαίνει καθαρό.

Αφήστε να κρυώσει στο ταψί για 10 λεπτά πριν το βγάλετε από τον φούρνο.
Πριν να το κοψετε σε κομμάτια πρέπει να.


 

 

 

GD Star Rating
loading…