Κρέπα πουγκί με κολοκύθι και τυρί Camembert

 

Κρέπα πουγκί με τυρί Camembert και κολοκύθι

Κρέπα πουγκί με τυρί Camembert και κολοκύθι

Κουρκούτι για Κρέπα:

  • 100 γραμμάρια αλεύρι σιταριού
  • 250 ml γάλα
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι

Υλικά Συνταγής:

  • 1 κολοκυθάκι, κομμένο σε φέτες και ψημένο
  • 1 ντομάτα(χωρίς φλούδα) κομμένη σε κύβους
  • 1 / 2 φλιτζάνι  γιαούρτι
  • 100 γραμμάρια τυρί καμαμπέρ (Camembert), κομμένο σε φέτες
  • φρέσκο ​​κρεμμυδάκι, καθαρισμένο και βρασμένο σε λίγο νερό

Πώς να κάνουμε τη  Κρέπα πουγκί με κολοκύθι και Camembert :

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά για τη κρέπα.
Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.
Αφήστε τις κρέπες να κρυώσουν και από τις δυο πλευρές.
Για να γεμίσετε τις κρέπες, ξεκινήστε με τα ψητά κολοκυθάκια, προσθέστε τη ντομάτα,στην κορυφή βάλτε μια φέτα τυρί καμαμπέρ και μία κουταλιά της σούπας γιαούρτι.
Συγκεντρώστε τις άκρες της κρέπας και δέστε  με φρέσκο ​​κρεμμυδάκι.
Μόλις είναι έτοιμα τα πουγκιά σας  τοποθετείστε τα  σε τηγάνι και πάλι,έτσι ώστε με τη θερμότητα να λιώσει το τυρί Camembert μέσα.
Χρησιμεύσει ως ορεκτικό ή ελαφρύ γεύμα.

 

Η συνταγή είναι από www.opensourcefood.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.