Πώς θα καταλάβουμε αν είναι έτοιμο το σιρόπι μας;

Σιρόπι

Σιρόπι

Το ξέρατε ότι για να τσεκάρουμε αν το σιρόπι έχει δέσει, βγάζουμε λίγο από το γλυκό με ένα κουτάλι να κρυώσει και στάζουμε μία σταγόνα από το σιρόπι πάνω στο νύχι του αντίχειρά μας.
Αν το σιρόπι στέκεται σχηματίζοντας μία ωραία σταγόνα τότε είναι εντάξει, αν στάζει στο δάχτυλό μας και δεν στέκεται τότε θέλει και άλλο βράσιμο…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.