Παγωτό γιαούρτι από τον Στέλιο Παρλιάρο

httpv://www.youtube.com/watch?v=jK7JhcXRUWY

ΥΛΙΚΑ:

  • 450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας
  • 150  γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 150  γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • ξύσμα από 1 λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, την κρέμα, τη ζάχαρη και το λεμόνι.
Το τοποθετούμε στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της.
Εάν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε σε ένα μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα για 6 φορές.

Χρόνος προετοιμασίας: 5′
Βάρος: 700 γραμμάρια

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.