Κουρκούτι για μπακαλιάρο ή για κολοκυθάκια τηγανιτά !

Κουρκούτι

Κουρκούτι

 

Πριν περάσουμε τον μπακαλιάρο ή τα κολοκυθάκια από το κουρκούτι τα περνάμε από σκέτο αλεύρι πρώτα για να καθίσει το κουρκούτι επάνω.

Υλικά για το κουρκούτι:
  • 500 γραμμάρια αλεύρι
  • 1 μπύρα
  • νερό όσο πάρει (περίπου 500 γραμμάρια)
  • 2 φακελάκια μαγιά
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ για το κουρκούτι:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αλεύρι.
Αφήνουμε λίγο να ενεργήσει η μαγιά (για περίπου μισή ώρα) και μετά προσθέτουμε και το αλεύρι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.