Πρωτομαγιά…ευκαιρία για πικ – νικ!

Ήρθε η Άνοιξη και μαζί της η Πρωτομαγιά!
Τι πιο ωραίο από ένα πικ – νικ στην εξοχή ή ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας!
Προμηθευτείτε ένα όμορφο καλάθι, κατά προτίμηση με διάφορες θήκες, που  θα βρείτε σε καταστήματα με ψάθινα ή εκδρομικά είδη.
Γεμίστε το καλάθι με πλαστικά ποτήρια και μαχαιροπίρουνα, με ένα τραπεζομάντιλο (κατά προτίμηση καρό) , ποτά, εύκολα σνακ και πάνω από όλα καλή διάθεση.
Πάρτε την παρέα σας, τον σύντροφο σας, την οικογένεια σας και καλή διασκέδαση.

Protomagia

Πρωτομαγιά


Νοστιμιές για πικ – νικ:

Που να πάτε;

Στον Εθνικό Κήπο
Οι καβάτζες κάτω από  μεγάλα δέντρα για σκιά, ιδανικά για να απλώσετε το καλάθι σας, πολλές, ανάλογα με το πόσο θέλετε να σας βλέπουν ή όχι.
Αν δεν θέλετε να κουβαλάτε αναψυκτικά και νερά εναλλακτικά υπάρχει το καφενεδάκι του κήπου για να προμηθευτείτε από εκεί.

Στην Καισαριανή
Για αυτούς που προτιμάνε το πικ – νικ σε ξύλινα τραπέζια και η πρωτομαγιά είναι καθημερινή το περίπτερο της Καισαριανής μετά το μοναστήρι είναι ιδανικό, ενώ το αναψυκτήριο έχει και μεζέδες και αναψυκτικά, αν ξεμείνετε.
Επειδή όμως την Πρωτομαγιά μαζεύεται πολύς κόσμος, προχωρήστε πιο πάνω που έχει λιγότερο συνωστισμό.

Στον Λόφο Φιλοπάππου
Εφτακόσια ολόκληρα στρέμματα με πεύκα, χορτάρι και μονοπάτια  για εξερευνήσεις. Δεν διαθέτει καφενεδάκι για τις προμήθειές σας αλλά η θέα στην Ακρόπολη, το Ηρώδειο και το Λυκαβηττό δεν περιγράφεται!
Στην Πνύκα  είναι αρχαιολογικός χώρος, οι φύλακες συνήθως δεν επιτρέπουν το πικνίκ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.