Βασικό συστατικό: Ζάχαρη ή Σοκολάτα

Κρέμα Μασκαρπόνε 0

Ιταλική Κρέμα Μασκαρπόνε Ιταλίας

Υλικά Συνταγής: 1 φλιτζάνι μασκαρπόνε ή δύο φλιτζάνια ανθότυρο 2 ασπράδια αυγών χτυπημένα μαρέγκα 1 φλιτζάνι λευκό κρασί φρουτώδες 2 φύλλα ζελατίνη μουλιασμένα σε κρύο...

Πανακότα με σάλτσα φράουλας 0

Πανακότα με σάλτσα φράουλας κατευθείαν από Ιταλία

Υλικά Συνταγής 1 λίτρο κρέμα γάλακτος 100 γραμμάρια ζάχαρη 1 στικ βανίλια ή 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 25 γραμμάρια ζελατίνη σε φύλλα Εκτέλεση...

0

Πασχαλινά Κουλουράκια από την φίλη μου Κατερίνα !

Η Φίλη και συμμαθήτρια Κατερίνα έχει σελίδα στο facebook και μπορείτε να δείτε εκεί πολλές όμορφες φωτογραφίες από τις δημιουργίες της! Fairy cupcakes and cakes...

Πασχαλινά κουλουράκια 4

Πασχαλινά κουλουράκια από τον Στέλιο Παρλιάρο στις Γλυκιές Αλχημείες!

Μια από τις παλιότερες συνταγές του Στέλιου Παρλιάρου για τα Πασχαλινά κουλουράκια μας! Δείτε παρακάτω τα υλικά, το βίντεο και την εκτέλεση γραμμένη. Καμία φορά...

Cupcakes με σοκολάτα 0

Cupcakes με σοκολάτα από την Κατερίνα!

ΥΛΙΚΑ: 200 γραμμάρια κουβερτούρα ψιλοκομμένη 250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 250 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 4 μεγάλα αβγά ελαφρά χτυπημένα 1 πρέζα αλάτι 250 γραμμάρια...

μελομακάρονα 3

Μελομακάρονα

Υλικά συνταγής: 2 φλιτζάνια του τσαγιού λάδι 4 φλιτζάνια του τσαγιού σιμιγδάλι 1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι μαλακό 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη ψιλή χυμός...

kourampies santouits 0

Κουραμπιές Σάντουιτς Με Σοκολάτα από τον Στέλιο Παρλιάρο στις Γλυκές Αλχημείες

  ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ: 300 γραμμάρια βούτυρο γάλακτος ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 25 γραμμάρια νερό 110 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 25 γραμμάρια ρούμι...

Τούρτα σοκολάτα βανίλια 0

Μια τούρτα όνειρο! Σοκολάτα – Βανίλια

Από τα χεράκια της φίλης μου Κατερίνας για τα γενέθλια του συμμαθητή μας Παναγιώτη! Πολύ όμορφη στην όψη, αλλά στην γεύση καλύτερη! Υλικά για το...

1

Εκμέκ κανταΐφι με σοκολάτα από τον Στέλιο Παρλιάρο στις Γλυκές Αλχημείες!

Το εκμέκ σημαίνει ψωμί. Στη Τουρκία υπάρχει ένα εργοστάσιο που κάνει αυτό το ψωμί, το οποίο το παίρνουν και το σιροπιάζουν για να το κάνουν...