Κρεμμυδοκαγιανάς

Καγιανάς

Καγιανάς

Εύκολη και γρήγορη συνταγή. Σερβίρεται ζεστός.

Υλικά Συνταγής (για 6 άτομα):

  • Προετοιμασία καγιανά

    Προετοιμασία καγιανά

    1/2 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

  • 3-4 ντομάτες κόκκινες ψιλοκομμένες
  • 12 αυγά
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού λάδι
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
  • 1 φύλλο δάφνης
  • αλάτι-πιπέρι
  • λίγο ζάχαρη

Εκτέλεση Συνταγής:

Βάζετε σε ένα τηγάνι το μισό λάδι μαζί με το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά.Το αφήνετε έως ότου μαραθεί.
Ανακατεύοντας, προσθέτετε τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ζάχαρη, τη δάφνη, το υπόλοιπο λάδι, ένα φλιτζάνι νερό και τα αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά περίπου.
Χτυπάτε σε μία λεκάνη τα αυγά και τα προσθέτετε στο τηγάνι.
Ανακατεύετε καλά με μία ξύλινη κουτάλα.
Τα αφήνετε περίπου 5 λεπτά για να δέσουν και είναι έτοιμο.

Οι φωτογραφίες είναι από su-lin και Kasia/flickr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.