Μπαρμπούνια με βούτυρο και ντομάτα στη λαδόκολλα

Μπαρμπούνια

Μπαρμπούνια

Υλικά Συνταγής (για 4 άτομα) :

  • 4 μεγάλα μπαρμπούνια
  • 4 μικρά κυβάκια βούτυρο φρέσκο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 4 φέτες ντομάτα
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής:

Κόβετε 8 τετράγωνα κομμάτια λαδόκολλα (περίπου 12Χ12 εκατοστά το καθένα).

Βάζετε διπλές τις κόλλες, έτσι ώστε να σχηματίσετε 4 τετράγωνα.

Ακουμπάτε ένα μπαρμπούνι σε κάθε λαδόκολλα,το πασπαλίζετε με αλάτι ,πιπέρι και ρίγανη, από πάνω βάζετε μία φέτα ντομάτα και πάνω από τη ντομάτα ένα κυβάκι βούτυρο.

Περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο,κλείνετε τα ψάρια σε πακετάκια και τα τοποθετείτε σε ένα ταψί.

Ψήνετε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς C.

Σερβίρετε ζεστό.

Καλή επιτυχία και πάνω από όλα καλή όρεξη!!!

Η φωτογραφία είναι από Neil_J_Smith

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.