ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΣΑΒΟΡΟ με ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

Μπαρμπούνι σαβόρο με δεντρολίβανο

Μπαρμπούνι σαβόρο με δεντρολίβανο

Υλικά

  • 4 μέτρια ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ
  • 1 φλιτζάνι ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  • 1 μέτριο ψιλοκομμένο ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ πουρέ
  • 1 κόκκινη ΠΙΠΕΡΙΑ κομμένη ζυλιέν
  • 2 φλιτζάνια ΣΠΙΤΙΚΗ ΤΟΜΑΤΑ PUMMARO ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ & ΡΙΓΑΝΗ

Εκτέλεση

1. Καθαρίστε τα μπαρμπούνια. Τοποθετήστε τα το ένα δίπλα στο άλλο σε πυρέξ.
2. Ετοιμάστε τη σάλτσα: Σοτάρετε σε τηγάνι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το πολτοποιημένο σκόρδο και την κόκκινη πιπεριά. Αφού πάρουν χρώμα, προσθέστε τη Σπιτική Σάλτσα Pummaro Δενδρολίβανο & Ρίγανη και αλατοπιπερώστε. Χαμηλώστε τη φωτιά κι αφήστε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 3 λεπτά.
3. Περιχύστε τα μπαρμπούνια με τη σάλτσα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 120 βαθμούς για μισή ώρα.

Χρόνος παρασκευής :20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά

 

Η συνατγή είναι από το www.elais.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.