Μάθετε πως να διαλέγετε το σωστό κρέας από τον Χρήστο Νέζο στο Πρωινό μου.

Κοκκινιστό:

Μοσχάρι χωρίς κόκκαλο:

  • Σπάλα
  • Ελιά
  • Χτένι
  • Ποντίκι

Μοσχάρι με κόκκαλο:

  • Στήθος

Χοιρινό:

Μαρινάρουμε με :

  • Κόκα κόλα και σόγια σος
  • Λάδι και ακτινίδιο στο μπλέντερ(όχι πολύ ώρα γιατί θα λιώσει)
  • Ξίδι
  • Το ποντίκι του μοσχαριού είναι ιδανικό για παιδιά.
    Περιέχει κολλαγόνο.
  • Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο φτιάξανε  μοσχάρι με Ωμέγα 3.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.