Χοιρινή τηγανιά με κόλιανδρο και πικάντικη μουστάρδα

fried pork

Χοιρινή τηγανιά με κόλιανδρο και πικάντικη μουστάρδα

 

 

Υλικά για 6 άτομα:

  • 1 κιλό χοιρινό από μπούτι κομμένο σε μικρά κομμάτια(μπουκιές)
  • ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • ½ φλυτζάνι κρασί λευκό
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κουταλιές πικάντικη μουστάρδα
  • 1 κουταλιά σπόρους κόλιανδρου σπασμένους

Εκτέλεση:

 Ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
Προσθέτουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτετε την μουστάρδα.
Αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά (περίπου 5 λεπτά).
Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, αλατίζουμε, ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το σπασμένο κόλιανδρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.