Γρανίτα με φυσικό χυμό πορτοκάλι
loading…
Η συνταγή αυτή είναι από τον Λευτέρη!
Την έφτιαξε σχεδόν τυχαία και του βγήκε πολύ ωραία!
Παίρνουμε ένα κάδο μίξερ και ρίχνουμε μέσα 2 ποτήρια φυσικό χυμό πορτοκάλι και 2 – 3 κουταλιές ζάχαρη.
Το χτυπάμε πολύ καλά.
Στη συνέχεια το τοποθετούμε στη κατάψυξη για 4 ώρες.
Αφού περάσουν οι 4 ώρες το ξαναβγάζουμε και το ξαναχτυπάμε και το τοποθετούμε ξανά στη κατάψυξη.
Το ξαναβγάζουμε μετά από 9 ώρες(κατά προτίμηση βράδυ για να μην περιμένουμε) και το χτυπάμε ξανά και το σερβίρουμε!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
loading…