Η κλασική μαγειρίτσα από τον Βασίλη Καλλίδη
Για να μην μας σκουρύνει η μαγειρίτσα προσθέτουμε τη σπλήνα(το σκούρο μέρος της συκωταριάς) λίγο πριν την αυγοκόψουμε. ΥΛΙΚΑ : 1 συκωταριά από αρνί 500 γραμμάρια...
Συνταγές μαγειρικής για τα πιό νόστιμα φαγητά
Για να μην μας σκουρύνει η μαγειρίτσα προσθέτουμε τη σπλήνα(το σκούρο μέρος της συκωταριάς) λίγο πριν την αυγοκόψουμε. ΥΛΙΚΑ : 1 συκωταριά από αρνί 500 γραμμάρια...
Υλικά Για 4 άτομα: 1 μπουτάκι από αρνάκι 1200 γραμμάρια (Ζητάμε από τον κρεοπώλη σας να σας κόψει το μπουτάκι σαν να ήτανε παιδάκια)...
Το Πάσχα εμείς οι Έλληνες φτιάχνουμε και τρώμε μαζί με το αρνί ή το κατσίκι στη σούβλα και κοκορέτσι. Το κοκορέτσι μπορούμε να το φτιάξουμε...
Υλικά: 1 κιλό αρνάκι σε μερίδες 300 γραμμάρια δαμάσκηνα αποξηραμένα 100 γραμμάρια αμύγδαλα 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες Ξυλαράκια κανέλας Κανέλα σκόνη Σουσάμι Μέλι...
Ο Άκης σήμερα μας αποκάλυψε τα μυστικά του ψησίματος και της μαρινάδας των κρεάτων, μιας και είναι Τσικνοπέμπτη και συνηθίζεται να τρώμε κρέας! Μας λέει...
Ο Χρήστος Παπαγεωργίου μαζί με την Ελένη Ψυχούλη στο σεφ στον αέρα μας φτιάχνουν αρνίσιο μπιφτέκι με παντζάρια και τζατζίκι, σερβιρισμένο σε ψωμί, σουβλάκι από...
Το Αμοργιανό Πατατάτο όπως παρασκευάζεται την ημέρα του πανηγηριού της Αγίας Παρασκευής. Απόσπασμα από την εκπομπή του Ηλία Μαμαλάκη “Μπουκιά και Συχώριο” στο Mega Channel.