Βασικό συστατικό: Μοσχαρίσιο κρέας

0

Τα γιουβαρλάκια της κυρίας Ευτυχίας

  Η συνταγή και η φωτογραφία είναι από την κυρία Ευτυχία που ζει στη Ναύπακτο. Την ευχαριστούμε και περιμένουμε και άλλες τόσο νόστιμες και παραδοσιακές...

Chef on air 1

Ουρά μοσχαριού στιφάδο με δαμάσκηνο, ριζότο με γεύση σούπας γιουβαρλάκια από τον Chef Ανδρέα Γάβρη και μανιταροκεφτεδάκια με σκόνη έτοιμης σούπας από την Ελένη στο “chef στον αέρα” στις 18/1/2012.

Δείτε :  ριζότο με γεύση σούπας γιουβαρλάκια  ουρά μοσχαριού στιφάδο με δαμάσκηνα  μανιταροκεφτεδάκια με σκόνη έτοιμης σούπας από την εκπομπή την Τετάρτη 18/01 ΥΛΙΚΑ: 2...

Μπιφτέκια με κουάκερ Dukan 2

Μπιφτέκια για τη δίαιτα Ντουκάν (Dukan) με κουάκερ

  Υλικά: 500 γραμμάρια κιμά 350 γραμμάρια κουάκερ 4 κουταλιές τις σούπας κουάκερ σκόνη(το αλέθουμε στο μπλέντερ) 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη Λίγο...

Ρολό με κιμά γεμιστό με αυγό και τυρί 0

Ρολό με κιμά γεμιστό με αυγό και τυρί και γαρνιτούρα ρύζι!

    Υλικά: 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1/2 κιλό κιμά χοιρινό 1 φραντζολάκι ψωμί μπαγιάτικο ή τριμμένη φρυγανιά 1 ντομάτα 1 κρεμμύδι Δυόσμο (τα φύλλα από...

Κρέατα 0

Μάθετε πως να διαλέγετε το σωστό κρέας από τον Χρήστο Νέζο στο Πρωινό μου.

Κοκκινιστό: Μοσχάρι χωρίς κόκκαλο: Σπάλα Ελιά Χτένι Ποντίκι Μοσχάρι με κόκκαλο: Στήθος Χοιρινό: Μαρινάρουμε με : Κόκα κόλα και σόγια σος Λάδι και ακτινίδιο στο...

Chef on air 1

Η παραδοσιακή μαγείρισσα Ντίνα Χαρίση μας δείχνει πως φτιάχνονται τα γεμιστά κολοκυθάκια και το λαχταριστό γαλακτομπούρεκο! Η Ελένη φτιάχνει μια διαφορετική εκδοχή για το κριθαράκι που βράζει αργά σε ζουμάκι από έτοιμη σούπα!

Δείτε την Ντίνα Χαρίση να μας φτιάχνει, μαζί με την Ελένη Ψυχούλη, γεμιστά κολοκυθάκια, γαλακτομπούρεκο και μια διαφορετική εκδοχή για το κριθαράκι! Στο tip της...

Chef on air 2

Ο chef Ιωσήφ Μπεϊντάρη μας μαγειρεύει Μοσχαράκι σε μπύρα με κύμινο και πουρέ μελιτζάνας, χοιρινό λεμονάτο με κόλιανδρο και μια ιδιαίτερη σαλάτα με παντζάρι και κάρδαμο στο “chef on air”!

Δείτε την εκπομπή “Chef on air” που έδειξε ο Σκάι στις 23/11/2011 και απολαύστε τον Ιωσήφ Μπεϊντάρη να μας φτιάχνει μαζί με την Ελένη Ψυχούλη Μοσχαράκι...

Μοσχαρόσουπα 0

Μοσχαρόσουπα λαχταριστή και δυναμωτική!

  Υλικά για 4 άτομα: Μισό κιλό μοσχάρι για σούπα, κομμένο σε μερίδες 3-4 καρότα ,καθαρισμένα και κομμένα στα 2 3-4 κολοκυθάκια ,καθαρισμένα και κομμένα...

Μοσχαρίσια Ρολάκια 0

Μοσχαρίσια Ρολάκια από τον Άκη Πετρετζίκη στο “Πρωινό μου”.

ΥΛΙΚΑ: 1 κονσέρβα ντομάτα 1/2 κιλό μοσχάρι νουά κομμένο σε φέτες κόλιανδρο 1/2 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο 10 βερύκοκα ψιλοκομμένα 1/4 κούπας σταφίδες 3 σκελίδες σκόρδο...

Λαχανοντολμάδες 1

Λαχανοντολμάδες αυγολέμονο από τον Άκη Πετρετζίκη στο “Πρωινό μου”.

  ΥΛΙΚΑ 1 λάχανο Για την γέμιση: 500 γραμμάρια κιμά χοιρινό ή μισό μισό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοταρισμένο μαϊντανό ψιλοκομμένο άνηθο ψιλοκομμένο κύμινο (αρκετό) 100 γραμμάρια ρύζι...