Βασικό συστατικό: Μοσχαρίσιο κρέας

Gemisti-galopoula 0

Γεμιστή γαλοπούλα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

  Κλέβει την παράσταση στο γιορτινό τραπέζι! Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες και θα έχετε την ωραιότερη γαλοπούλα με τραγανή κρούστα και ζουμερό ψαχνό. Υλικά 1...

Revithada-me-kima 0

Ρεβιθάδα με κιμά από τη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

  Όσπρια με κρέας: ένας συνδυασμός καταπληκτικός! Αφήστε τα ρεβίθια να χυλώσουν μέσα στη σάλτσα του κιμά. Σερβίρετε κάθε μερίδα με μία κουταλιά γιαούρτι. Απλά,...

Λαζάρου Καλαμάρι γεμιστό Lazarou Kalamari gemisto me mosxarisio kima 1

Καλαμάρι γεμιστό με μοσχαρίσιο κιμά και σοκολάτα από Λευτέρη Λαζάρου!

Λαζάρου Καλαμάρι γεμιστό με μοσχαρίσιο κιμά και σάλτσα από σοκολάτα Lazarou Kalamari gemisto me mosxarisio kima kai saltsa apo sokolata

Αρωματικό κινέζικο στιφάδο με μοσχάρι 0

Αρωματικό κινέζικο στιφάδο με μοσχάρι

Συστατικά : 1 φλιτζάνι βραστό νερό 1 / 2 φλιτζάνι αποξηραμένα μαύρα μανιτάρια 500 γραμμάρια στήθος βόειο κρέας(μοσχάρι), καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους 1 / 2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 κοτσάνια από φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι τριμμένο τζίντζερ 2...