Χοιρινό με κρούστα από πράσινο πιπέρι και σως ροδιού
Υλικά: 1 κομμάτι χοιρινό περίπου 1,5 kg 2 ρόδια 200 ml νερό 1 φακελάκι πράσινο πιπέρι 1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη αλάτι...
Συνταγές μαγειρικής για τα πιό νόστιμα φαγητά
Υλικά: 1 κομμάτι χοιρινό περίπου 1,5 kg 2 ρόδια 200 ml νερό 1 φακελάκι πράσινο πιπέρι 1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σε σκόνη αλάτι...
Υλικά: 2 ψαρονέφρια (περίπου 800 γραμμάρια και τα δύο) 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο γάλακτος 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 8 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι...
Υλικά: 500 γραμμάρια κιμά 350 γραμμάρια κουάκερ 4 κουταλιές τις σούπας κουάκερ σκόνη(το αλέθουμε στο μπλέντερ) 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη Λίγο...
Υλικά: 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1/2 κιλό κιμά χοιρινό 1 φραντζολάκι ψωμί μπαγιάτικο ή τριμμένη φρυγανιά 1 ντομάτα 1 κρεμμύδι Δυόσμο (τα φύλλα από...
Υλικά για 6 άτομα: 1 κιλό χοιρινό από μπούτι κομμένο σε μικρά κομμάτια(μπουκιές) ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο ½ φλυτζάνι κρασί λευκό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο...
Κοκκινιστό: Μοσχάρι χωρίς κόκκαλο: Σπάλα Ελιά Χτένι Ποντίκι Μοσχάρι με κόκκαλο: Στήθος Χοιρινό: Μαρινάρουμε με : Κόκα κόλα και σόγια σος Λάδι και ακτινίδιο στο...
Σήμερα 5/3/2012 η Ελένη Ψυχούλη φιλοξένησε στη κουζίνα του “Σεφ στον αέρα” τη Chef Λίνα Φουρνιστάκη και την Ιωάννα Σταμούλου. Μας έδειξαν διαφορετικές συνταγές με υλικά από...
Η σάλτσα μπεαρνέζ φτιάχνεται κανονικά με βούτυρο. Εδώ, σας δείχνουμε πώς γίνεται με ελαιόλαδο. Επειδή φρέσκο εστραγκόν στην αγορά δεν υπάρχει (μόνο οι επαγγελματίες βρίσκουν),...
Δείτε την Ντίνα Χαρίση να μας φτιάχνει, μαζί με την Ελένη Ψυχούλη, γεμιστά κολοκυθάκια, γαλακτομπούρεκο και μια διαφορετική εκδοχή για το κριθαράκι! Στο tip της...
Δείτε τον Άκη στην εκπομπή του Mega “Πρωινό μου” να φτιάχνει τηγανιά σήμερα στις 23/2/2012! Διαβάστε τα υλικά και την εκτέλεση και παρακολουθείστε το βίντεο...