Σαλάτα αβοκάντο με κάπαρη
Υλικά:
4 αβοκάντο (ώριμα, όχι σκληρά)
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
1/4 φλιτζανιού του τσαγιού χυμός λεμονιού
1/4 φλιτζανιού του τσαγιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση συνταγής:
Ξεφλουδίζουμε τα αβοκάντο και τα βάζουμε με όλα τα υλικά στο μπλέντερ.
Τα δουλεύουμε μέχρι να γίνουν σαν κρέμα.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο.
Το σερβίρουμε όπως τη μελιτζανοσαλάτα ή τη σπανακοσαλάτα.
Σημείωση: Φυλάμε το κουκούτσι από το αβοκάντο και το πιέζουμε στο κέντρο της έτοιμης σαλάτας για να μην μαυρίζει η σαλάτα.
Μπορούμε να προσθέσουμε και κόκκινη πιπεριά (γλυκιά) ψιλοκομμένη.
Η φωτογραφία είναι από fotoosVanRobin