Λουκουμάδες γιαουρτιού

Λουκουμάδες

Λουκουμάδες

Υλικά:

  • μείγμα λουκουμάδων

    μείγμα λουκουμάδων

    2 κεσέδες γιαούρτι

  • 3 κεσέδες αλεύρι
  • Λίγη σόδα
  • Λίγο λεμόνι
  • Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση συνταγής:

Σε μία λεκάνη, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και έτσι έχουμε έναν αραιό χυλό.
Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί, σκεπασμένο με μία πετσέτα, για περίπου 2 ώρες.
Ζεσταίνουμε το λάδι και αφού κάψει, με ένα μικρό κουταλάκι ρίχνουμε τη ζύμη.
Κάθε φορά που αδειάζουμε ένα κουταλάκι ζύμης στο λάδι, το βρέχουμε για να μην κολλάει η ζύμη στο κουταλάκι.
Όσο τηγανίζονται οι λουκουμάδες τους τρυπάμε με ένα μικρό πιρούνι.

Η φωτογραφίες είναι από antifrost και pinot& Dida

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

4 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Maria λέει:

    Έχεις κάνει λάθος στη ποσότητα αλευριού, 3 φλιτζάνια αλεύρι; ή το μετράς στους κεσέδες του γιαουρτιού;

  2. Ο/Η Θεία Δέσποινα λέει:

    το μετράς στους κεσέδες!

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Με τι σερβίρονται;

  4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Θα την κάνω σήμερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.