Σοκολατένια βραχάκια
Υλικά :
- 2 πλάκες μαύρη σοκολάτα
- 100 γραμμάρια ολόκληρα η καθαρισμένα αμύγδαλα (ανάλατα)
Εκτέλεση:
Καβουρδίζετε τα αμύγδαλα στο φούρνο, σε ένα ταψάκι, για 20- 30 λεπτά στον αέρα στους 150 βαθμούς C και κατόπιν τα αφήνετε να κρυώσουν.
Κόβετε τα 2/3 της σοκολάτας σε μικρά κομματάκια, την τοποθετείτε σε ένα κατσαρολάκι και την λιώνετε σε μπεν μαρί.
Αφού λιώσει την βγάζετε από την φωτιά και προσθέτετε την υπόλοιπη σοκολάτα σε κομμάτια.
Ανακατεύετε μέχρι να λιώσει καλά.
Προσθέτετε τα αμύγδαλα και ανακατεύετε και πάλι καλά.
Τοποθετείτε, σε μία λεία επιφάνεια ένα κομμάτι λαδόκολλα, και με την βοήθεια ενός κουταλιού του γλυκού, σχηματίζετε σοκολατένια βραχάκια.
Τα υλικά μας δίνουν περίπου 20 βραχάκια.
Καλή επιτυχία.
Η φωτογραφία είναι από Judy ** .