Κρουασάν με σοκολάτα – κουβερτούρα από τον Στέλιο Παρλιάρο στις “Γλυκιές Αλχημείες”.
ΥΛΙΚΑ:
- Μία ζύμη κρουασάν
- Κουβερτούρα NESTLE DESSERT κομμένη σε μπαστούνια
httpv://www.youtube.com/watch?v=1rNi9PMI7n8
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε τη ζύμη του κρουασάν σε παραλληλόγραμμο σχήμα.
Στο κάτω μέρος απλώνουμε κουβερτούρα.
Τυλίγουμε τη ζύμη σε ρολό και αφήνουμε να διπλασιάσει τον όγκο της.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Χαμηλώνουμε στους 200 βαθμούς και ψήνουμε τα κρουασάν.