Κρουασάν με σοκολάτα – κουβερτούρα από τον Στέλιο Παρλιάρο στις “Γλυκιές Αλχημείες”.
GD Star Rating
loading…
loading…
ΥΛΙΚΑ:
- Μία ζύμη κρουασάν
- Κουβερτούρα NESTLE DESSERT κομμένη σε μπαστούνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε τη ζύμη του κρουασάν σε παραλληλόγραμμο σχήμα.
Στο κάτω μέρος απλώνουμε κουβερτούρα.
Τυλίγουμε τη ζύμη σε ρολό και αφήνουμε να διπλασιάσει τον όγκο της.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Χαμηλώνουμε στους 200 βαθμούς και ψήνουμε τα κρουασάν.
GD Star Rating
loading…
Κρουασάν με σοκολάτα – κουβερτούρα από τον Στέλιο Παρλιάρο στις “Γλυκιές Αλχημείες”.,
loading…