Μάθετε πως να διαλέγετε το σωστό κρέας από τον Χρήστο Νέζο στο Πρωινό μου.
Κοκκινιστό:
Μοσχάρι χωρίς κόκκαλο:
- Σπάλα
- Ελιά
- Χτένι
- Ποντίκι
Μοσχάρι με κόκκαλο:
- Στήθος
Χοιρινό:
Μαρινάρουμε με :
- Κόκα κόλα και σόγια σος
- Λάδι και ακτινίδιο στο μπλέντερ(όχι πολύ ώρα γιατί θα λιώσει)
- Ξίδι
- Το ποντίκι του μοσχαριού είναι ιδανικό για παιδιά.
Περιέχει κολλαγόνο. - Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο φτιάξανε μοσχάρι με Ωμέγα 3.