Παρφέ με ροδάκινο και γιαούρτι από τον Στέλιο Παρλιάρο

httpv://www.youtube.com/watch?v=4ckFErfvvJQ

 

Υλικά:

  • 500 γραμμάρια ροδάκινα (καθαρό βάρος)
  • 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή
  • 200 γραμμάρια γιαούρτι πλήρες
  • 250 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • Ροδάκινα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα ροδάκινα, τα καθαρίζουμε και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
Σε ένα μεταλλικό μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά τα ροδάκινα με την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και τη ζάχαρη. Βάζουμε σε μια φόρμα και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Αφήνουμε για 6 ώρες τουλάχιστον ή για μια νύχτα.
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με φέτες φρέσκου ροδάκινου.

Χρόνος προετοιμασίας: 10′
Μερίδες: 10

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.