Τσουρέκι από τον Στέλιο Παρλιάρο στις Γλυκές Αλχημείες!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

12 Σχόλια

  1. Ο/Η Maria λέει:

    Το τσουρέκι όλα τα λεφτά , πρώτη φορά έκανα τσουρέκι .
    Μόλις τελείωσα .Ευχαριστώ για την συνταγή .
    Μαρία

  2. Ο/Η Θεία Δέσποινα λέει:

    Σε ευχαριστούμε Μαρία για το σχόλιο σου!
    Και του χρόνου να είσαι καλά να κάνεις ακόμα πιο νόστιμα τσουρέκια και όχι μόνο!

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το τσουρεκι ήταν πραγματική επιτυχία.Ασυληπτο!,ευχαριστώ πολύ.καλο Πάσχα σε όλους.

  4. Ο/Η mariaprifti λέει:

    εγω τα εκανα γεμιστο με πραλινα ολα τα λεφτα! οι συνταγες του ειναι καταπληκτικα!

  5. Ο/Η anikolatou λέει:

    Πολύ καλή συνταγή, επιτυχια! Μονο μια διορθωση, ο χρονος ψησίματος είναι 1/2 ώρα και όχι 1 ωρα, το λέει και ο Παρλιάρος στο video.

    • Ο/Η Θεία Δέσποινα λέει:

      Σε ευχαριστούμε anikolatou για το σχόλιο και τη παρατήρηση σου!
      Ο χρόνος κυμαίνεται από φούρνο σε φούρνο. Ο Παρλιάρος λέει 30-45 λεπτά, αλλά το σωστό είναι μέχρι να ροδίσει!

  6. ποσα τσουρεκια περιπου θα βγουνε?

  7. Ο/Η sofia λέει:

    Μου βγηκαν 2 μεγαλα τσουρεκια νοστημα και αφρατα βεβαια προσθεσα ξυσμα πορτοκαλιου κ λιγο παραπανω ζαχαρη. Το μονο που μου ετριβαν λιγακι την επομενη μερα παροτι όμως ηταν ακομη αφρατα.

Τα σχόλια σας για τη συνταγή...