Λουκουμάδες γιαουρτιού
Υλικά:
-
2 κεσέδες γιαούρτι
- 3 κεσέδες αλεύρι
- Λίγη σόδα
- Λίγο λεμόνι
- Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση συνταγής:
Σε μία λεκάνη, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και έτσι έχουμε έναν αραιό χυλό.
Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί, σκεπασμένο με μία πετσέτα, για περίπου 2 ώρες.
Ζεσταίνουμε το λάδι και αφού κάψει, με ένα μικρό κουταλάκι ρίχνουμε τη ζύμη.
Κάθε φορά που αδειάζουμε ένα κουταλάκι ζύμης στο λάδι, το βρέχουμε για να μην κολλάει η ζύμη στο κουταλάκι.
Όσο τηγανίζονται οι λουκουμάδες τους τρυπάμε με ένα μικρό πιρούνι.
Η φωτογραφίες είναι από antifrost και pinot& Dida
Έχεις κάνει λάθος στη ποσότητα αλευριού, 3 φλιτζάνια αλεύρι; ή το μετράς στους κεσέδες του γιαουρτιού;
το μετράς στους κεσέδες!
Με τι σερβίρονται;
Θα την κάνω σήμερα