ΚΑΪΠΙΡΙΝΙΑ (CAIPIRINHA)
Υλικά :
- 100 γρ. ζάχαρη (ή άχνη)
- 150 γρ. Cachaça λικέρ
- 800 γρ. παγάκια θρυμματισμένα
- 3 λάιμ, βιολογικά, κομμένα στα τέσσερα ή σε κυβάκια
Εφαρμογή:
- Βάζουμε τη ζάχαρη στον μίξερ και την κάνουμε άχνη (αν δεν έχουμε ήδη άχνη).
- Ρίχνουμε τη ζάχαρη στο σέικερ
- Προσθέτουμε το Cachaça και τα παγάκια
- Προσθέτουμε τα λάιμ.
Σερβίρουμε σε ποτήρια με καλαμάκι.
Παραλλαγές:• Εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε μαύρη ζάχαρη και αντί για Cachaça, ρούμι.
Η φωτογραφία είναι από mr91nk