Pεγγοσαλάτα (Συριανή)

Ρεγγοσαλάτα
Υλικά:
- Aυγά από 2 ρέγγες
- 3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
- χυμός από 2 λεμόνια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- λάδι

Αυγά ρέγγας
Bάζουμε στο μίξερ τα αυγά ρέγγας, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα δουλεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το ψωμί αφού προηγουμένως το έχουμε βρέξει και στίψει.
Xτυπάμε τα υλικά προσθέτοντας λίγο-λίγο το λάδι και το λεμόνι μέχρι το μίγμα γίνει σαν αλοιφή.
Οι φωτογραφίες είναι από Navin75 και boo_licious