Δυσκολεύεστε να κόψετε τη σφολιάτα;!
Είναι πολλές οι φορές που θέλουμε να κόψουμε το φύλλο της σφολιάτα και δυσκολευόμαστε.
Ο λόγος είναι το γεγονός ότι η σφολιάτα μας ζεσταίνεται και κολλάει στο μαχαίρι μας ή σε οποιοδήποτε άλλο εργαλείο χρησιμοποιήσουμε.
Ο τρόπος λοιπό που θα απαλλαχτούμε από αυτό το πρόβλημα είναι να βάλουμε τη σφολιάτα μας για λίγο στο ψυγείο ή ακόμα λιγότερη ώρα στην κατάψυξη ή καταψύκτη.
Η σφολιάτα μας θα σκληρύνει και θα είναι έτοιμη για επεξεργασία!
Το ίδιο κάνουμε και όταν κολλάει στο μπλάστρι!