ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΣΑΒΟΡΟ με ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

Μπαρμπούνι σαβόρο με δεντρολίβανο
Υλικά
- 4 μέτρια ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ
- 1 φλιτζάνι ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 1 μέτριο ψιλοκομμένο ΚΡΕΜΜΥΔΙ
- 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ πουρέ
- 1 κόκκινη ΠΙΠΕΡΙΑ κομμένη ζυλιέν
- 2 φλιτζάνια ΣΠΙΤΙΚΗ ΤΟΜΑΤΑ PUMMARO ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ & ΡΙΓΑΝΗ
Εκτέλεση
1. Καθαρίστε τα μπαρμπούνια. Τοποθετήστε τα το ένα δίπλα στο άλλο σε πυρέξ.
2. Ετοιμάστε τη σάλτσα: Σοτάρετε σε τηγάνι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το πολτοποιημένο σκόρδο και την κόκκινη πιπεριά. Αφού πάρουν χρώμα, προσθέστε τη Σπιτική Σάλτσα Pummaro Δενδρολίβανο & Ρίγανη και αλατοπιπερώστε. Χαμηλώστε τη φωτιά κι αφήστε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 3 λεπτά.
3. Περιχύστε τα μπαρμπούνια με τη σάλτσα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 120 βαθμούς για μισή ώρα.
Χρόνος παρασκευής :20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά
Η συνατγή είναι από το www.elais.gr