Οι πιο νόστιμες Χριστουγεννιάτικες δίπλες από τον Άκη Πετρετζίκη και Το Πρωινό μου

ΥΛΙΚΑ:

  • 500 γρ αλεύρι
  • 5 αυγά
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε τα υλικά για την ζύμη και τυλίγουμε με μια μεμβράνη το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο να δέσει από 1-12 ώρες (όσο περισσότερο τόσο καλύτερα).
Ανοίγουμε τα φύλλα με τον πλάστη και αλευρώνουμε συνεχώς να μην κολλήσει.
Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο. Σερβίρουμε με μέλι, κανέλλα, σουσάμι και καρύδια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Φιλιώ Βάσιλα λέει:

    Οι καλύτερες και πιο εύκολες δίπλες ….. Απλά τέλειες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.