Οι πιο νόστιμες Χριστουγεννιάτικες δίπλες από τον Άκη Πετρετζίκη και Το Πρωινό μου

ΥΛΙΚΑ:

  • 500 γρ αλεύρι
  • 5 αυγά
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε τα υλικά για την ζύμη και τυλίγουμε με μια μεμβράνη το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο να δέσει από 1-12 ώρες (όσο περισσότερο τόσο καλύτερα).
Ανοίγουμε τα φύλλα με τον πλάστη και αλευρώνουμε συνεχώς να μην κολλήσει.
Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο. Σερβίρουμε με μέλι, κανέλλα, σουσάμι και καρύδια.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Φιλιώ Βάσιλα λέει:

    Οι καλύτερες και πιο εύκολες δίπλες ….. Απλά τέλειες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.