Παραλλαγή λουκουμά – βουτιά σε γκανάς σοκολάτα και όχι μόνο!

Λουκουμάδες βουτηγμένοι σε σοκολάτα

Λουκουμάδες βουτηγμένοι σε σοκολάτα

Παίρνουμε τους λουκουμάδες που έχουν περισσέψει και κρυώσει και τους βουτάμε στη γκανάς σοκολάτα (που είχαμε κάνει για τη γέμιση του λουκουμά).
Αφού τους καλύψουμε με τη γκανάς, τους πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο καρύδι και τους περιχύνουμε με μέλι.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άσπρη σοκολάτα!

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.