Σνίτσελ με προσούτο από τον Άκη Πετρετζίκη στο “Πρωινό μου” στο Mega channel
ΥΛΙΚΑ:
- 3 σνίτσελ
- 6 λεπτές φέτες προσούτο
- παρμεζάνα
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Παίρνουμε δυο λαδόκολλες και τις λαδώνουμε καλά. Απλώνουμε στη μια τα σνίτσελ και από πάνω τρίβουμε παρμεζάνα και απλώνουμε τις φέτες του προσούτο. Κλείνουμε με την άλλη λοδόκολλα και χτυπάμε δυνατά με ένα τηγανάκι. Τέλος ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό από την κάθε πλευρά.