Φουσίλι με καπνιστό τόνο από τον Άκη Πετρετζίκη στο “Πρωινό mou”.

 

Ο Άκης μαγειρεύει στο “Πρωινό μου” ζυμαρικά φουσίλι με καπνιστό τόνο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω, ακόμα και αν αργήσει να φορτώσει λίγο.

Επίσης, κάτω από το βίντεο θα βρείτε τα υλικά και την εκτέλεση.

 

 

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 πακέτο φουσίλι
  • 3 τόνους καπνιστούς
  • 2 κονσέρβες ντομάτα κονκασέ
  • ελιές
  • κάπαρη
  • ρίγανη
  • 200 γραμμάρια  μοτσαρέλα
  • μυρωδικά
  • 2 – 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι
  • αλάτι, πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε να βράσουν τα ζυμαρικά μας.
Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε  το κρεμμύδι, το σκόρδο και σβήνουμε με ντομάτα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Το τυρί το προσθέτουμε στο τέλος μαζί με τα ζυμαρικά.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

1 Απάντηση

  1. Ο/Η mitsos λέει:

    Με τονο κονσέρβα γίνεται;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.