Σουφλέ με παστουρμά
Υλικά:
- 20 φέτες παστουρμά
- Φέτες ψωμιού του τοστ, χωρίς κόρα
- 4 ντομάτες
- 1 κιλό φέτα
- Λίγη τριμμένη φρυγανιά
- 1 κιλό κασέρι τριμμένο
- 1 κρέμα γάλακτος
- 1/4 κιλού γραβιέρα
Εκτέλεση:
Σε ένα στρογγυλό σκεύος για σουφλέ (ή σε ένα απλό πήλινο ταψί, λίγο βαθύ) βάζουμε τις φέτες του τοστ στο πάτο, σκεπάζοντας τον.
Στρώνουμε το παστουρμά πάνω από το ψωμί, καλύπτοντας το τελείως.
Τρίβουμε τη φέτα και τη γραβιέρα και τα απλώνουμε πάνω από το παστουρμά.
Κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες και τις απλώνουμε πάνω από τα τυριά.
Περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος.
Πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά και από πάνω ρίχνουμε το κασέρι.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 – 200 βαθμούς έως ότου το σουφλέ μας φουσκώσει και ροδοκοκκινίσει.