Σοκολατόπιτα από τις Γλυκές Αλχημείες και τον Στέλιο Παρλιάρο
http://www.youtube.com/watch?v=0vpiop9qEd8
- 120 γρ. κουβερτούρα
- 110 γρ. βούτυρο
- 4 αυγά
- 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 60 γρ. αλεύρι
- 15 γρ. κακάο
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων.
Προσθέτουμε το αλεύρι με το κακάο κοσκινισμένα, ανακατεύουμε προσθέτοντας το ξύσμα.
Γεμίζουμε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο τσέρκι ή ταψί διαμέτρου 20 εκατοστών και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-210οC για 15-20 λεπτά.
Πολύ ωραία συνταγή!!!