Πάβλοβα χειμωνιάτικη με πορτοκάλι από τον Άκη Πετρετζίκη στο “πρωινό μου” του megachannel!

 

 

ΥΛΙΚΑ για τη μαρέγκα:

  • 150 γραμμάρια ασπράδια αυγών
  • 150 γραμμάρια  ζάχαρη κρυσταλλική
  • 150 γραμμάρια  άχνη ζάχαρη

ΥΛΙΚΑ για το γλυκό:

  • 1 κιλό πορτοκάλια καθαρισμένα
  • μισό κιλό ζάχαρη
  • διάφορα μπαχάρια

Για το σερβίρισμα:

  • μισό κιλό γιαούρτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη για 5 λεπτά και στο τέλος προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και χτυπάμε για άλλο ένα λεπτό.
Στη συνέχεια στρώνουμε την μαρέγγα κια ψήνουμε για μιάμιση ώρα στους 120 βαθμούς.
Κόβουμε τα πορτοκάλια στη μέση και σιγοβράζουμε με τα υπόλοιπα υλικά για 1 ώρα.
Σερβίρουμε την πάβλοβα με γιαούρτι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.