Παγωτό γιαούρτι από τον Στέλιο Παρλιάρο
httpv://www.youtube.com/watch?v=jK7JhcXRUWY
ΥΛΙΚΑ:
- 450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας
- 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, την κρέμα, τη ζάχαρη και το λεμόνι.
Το τοποθετούμε στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της.
Εάν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε σε ένα μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα για 6 φορές.
Χρόνος προετοιμασίας: 5′
Βάρος: 700 γραμμάρια