Χειροποίητο μπαχαρικό Κάρυ … κατευθείαν από τις Ινδίες!
Για το κάρυ:
- 1 κουταλιά σκόνη κρεμμύδι
- 1 κουταλιά σκόνη σκόρδο
- 1 κουταλιά μάραθο
- 1 κουταλιά κάρδαμο
- 1 κουταλιά κύμινο
- 1 κουταλιά κόλιανδρο
- 1 κουταλιές κιτρινόριζα ή κουρκουμά
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Βάζουμε και λίγο σκόνη τσίλι, άν το θέλουμε λίγο καυτερό.Το κάρυ είναι έτοιμο.
Μπορούμε να προσθέσουμε και κανέλα, γλυκάνισο και ότι άλλο θέλετε.