Χειροποίητο μπαχαρικό Κάρυ … κατευθείαν από τις Ινδίες!

Κάρυ

Κάρυ

Για το κάρυ:

  • 1 κουταλιά σκόνη κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά σκόνη σκόρδο
  • 1 κουταλιά μάραθο
  • 1 κουταλιά κάρδαμο
  • 1 κουταλιά κύμινο
  • 1 κουταλιά κόλιανδρο
  • 1 κουταλιές κιτρινόριζα ή κουρκουμά

Εκτέλεση:

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Βάζουμε και λίγο σκόνη τσίλι, άν το θέλουμε λίγο καυτερό.Το κάρυ είναι έτοιμο.
Μπορούμε να προσθέσουμε και κανέλα, γλυκάνισο και ότι άλλο θέλετε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.